Politist sub Acoperire (2014)

Detectivul Chen Zilong este atat de implicat sub acoperire in lumea infractionala din Hong Kong, incat se teme ca nu va mai iesi niciodata din acest mediu. Este cunoscut drept...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/politist-sub-acoperire-2014/' addthis:title='Politist sub Acoperire (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Detectivul Chen Zilong este atat de implicat sub acoperire in lumea infractionala din Hong Kong, incat se teme ca nu va mai iesi niciodata din acest mediu. Este cunoscut drept Dragon, insa putini ii stiu identitatea reala. Cand un fost rival al gastii de criminali din care face parte, pe nume Sunny incepe sa faca valuri, Chen are dificila misiune de a-l opri inainte de a-i dezvalui identitatea. In momentul in care politia intra pe fir, Chen afla un secret extrem de periculos care ar putea distruge cei 8 ani petrecuti ca si politist sub acoperire.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.