Premature – Prea Devreme (2014)

Rob ale carui planuri pe ziua de azi sunt sa faca o impresie buna la interviul la care urmeaza sa participe si sa supravietuiasca batjocurii obisnuite ale colegilor pe holurile...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/premature-prea-devreme-2014/' addthis:title='Premature – Prea Devreme (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Rob ale carui planuri pe ziua de azi sunt sa faca o impresie buna la interviul la care urmeaza sa participe si sa supravietuiasca batjocurii obisnuite ale colegilor pe holurile scolii, nu stie ce ciudatenii urmeaza sa i se intample. Angela, fata populara din liceu de care Rob este indragostit de mai multa vreme il invita la o sedinta de meditatii nesperata. Insa, Angela are altceva in minte, nu studiul este lucrul care o intereseaza. Dar pe cand Rob se afla in pat cu Angela, ceva ireal se intampla si se trezeste in patul sau de acasa…Sa fie deja-vu sau altceva?

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.