Prisoners (2013)

Prisonners este povestea unui tamplar, Keller Dover, a carui fetita este rapita alaturi de cea mai buna prietena a sa. Detectivul Loki nu reuseste sa dea de urma celor doua...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/prisoners-2013/' addthis:title='Prisoners (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Prisonners este povestea unui tamplar, Keller Dover, a carui fetita este rapita alaturi de cea mai buna prietena a sa. Detectivul Loki nu reuseste sa dea de urma celor doua fetite. Tatal disperat cauta sa-si faca singur dreptate si-l rapeste la randul sau pe principalul suspect in disparitia copiilor. Timpul trece si Dover este plin de remuscari. Incepe sa fie din ce in ce mai convins de faptul ca a comis o greseala imensa si ca se razbuna pe persoana nepotrivita.
loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.