Puncture Wounds (2014)

John a luptat o perioada buna in razboiul din Iraq. Intors acasa, inca mai are momente in care rememoreaza torturile la care a fost supus de talibani. Acum este un...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/puncture-wounds-2014/' addthis:title='Puncture Wounds (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

John a luptat o perioada buna in razboiul din Iraq. Intors acasa, inca mai are momente in care rememoreaza torturile la care a fost supus de talibani. Acum este un erou decorat cu o slujba destul de buna, dar fara vreun scop in viata. Aflat la un motel, John vede cum o prostituata pe nume Tanya este atacata de trei persoane. Dorind sa o ajute, John intra in altercatie cu acestia, doi dintre ei ajungand la spital, iar unul isi pierde viata. Se pare ca cei patru, inclusiv Tanya lucrau pentru un lider mafiot, care acum cauta sa se razbune pe John.
loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.