Postat in: Drama | Istoric

Gertrude Bell este trimisa de familia sa din Londra victoriana la unchiul sau excentric din Teheran. Chiar daca verisoara sa este extrem de atrasa de secretarul de la ambasada Cadogan, acesta are ochi doar pentru Gertrude. La scurt timp, Cadogan o invata pe Gertrude limba persana, ii citeste poemele lui Omar Kayyam, o plimba prin desert si la scurt timp o cere in casatorie. Familia tinerei nu este de acord cu aceasta casatorie. In timp ce Gertrude se afla in Londra in incercarea de a-si convinge parintii sa il accepte pe Cadogan, acesta din urma moare in circumstante misterioase. Dupa trei ani, Gertrude se intoarce in desert, complet schimbata.


loading...

Filme Asemanatoare:

6 comentarii la “Queen of the Desert (2015)”

 1. gianna says:

  exceptional e putin spus…un film memorabil…recomand cu mult drag tuturor…vizionarea acestui film te face sa traiesti actiunea in sine…dar cel mai important lucru este acela ca la sfarsitul filmului iti dai seama ca ai invatat lucruri pe care nu le-ai fi invatat oricat ai fi cautat in istorie, biografii, biblioteci etc…multumesc filmehdonline

 2. mari says:

  frumos.despre vis si despre a ne urma intuitia. de vazut

 3. agorima says:

  superb!

 4. cristina says:

  deosebit,sensibil,plin de gingasie si mister

 5. Constanţa says:

  Vă mulţumesc pentru postare, dar această MINUNE de FILM merită şi un “tratament” pe măsură.E nevoie doar de puţină bunăvoinţă.
  1. În sinopsis, vă rog, corectaţi numele Gertrude Hell (iad ???) în Gertrude BELL.
  2. Întrucât traducerea o preluaţi de la site-uri “specializate”, e totuşi cazul să le atrageţi atenţia asupra unor gafe monumentale.(DRUIZI in loc de DRUZI, etc., iar la timpul 1:13:37 numele poetului Rimbaud apare scris …Rambo. Si e păcat pentru un asemenea FILM , dar mai ales pentru reputaţia site-ului dvs.

 6. Aspirina says:

  O CAPODOPERA

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *