R.I.P.D. (2013)

Doi politisti morti sunt capturati pentru a prinde si pentru a inapoia sufletele diabolice care au fugit de la Judecata de Apoi. In plus, acestea nu vor sub nicio forma...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/r-i-p-d-2013/' addthis:title='R.I.P.D. (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Doi politisti morti sunt capturati pentru a prinde si pentru a inapoia sufletele diabolice care au fugit de la Judecata de Apoi. In plus, acestea nu vor sub nicio forma sa paraseasca Pamantul. Seriful Roy, a executat o serie de penitente pentru departamentul Rest In Peace din cauza unor serii de infractiuni comise de-a lungul vietii. Roy Pulsifer este singurul care poate pacali aceste suflete datorita stilului sau unic. Nick Walter, un politist ucis la datorie se afla acum in fata Judecatii de Apoi. Primeste o oferta de nerefuzat: plateste o penitenta de 100 de ani sau ajunge in Iad. Nick alege desigur prima varianta dorind sa se razbune pe cel ce l-a ucis miseleste si sa se reintoarca la sotia sa.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.