Rabla Prafuita (2013)

Dwight este o persoana solitara. Locuieste in masina sa parcata undeva in apropierea unei plaje din Delaware. Isi petrece zilele in cautare de mancare si citind. Intr-o dimineata, Dwight primeste...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/rabla-prafuita-2013/' addthis:title='Rabla Prafuita (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Dwight este o persoana solitara. Locuieste in masina sa parcata undeva in apropierea unei plaje din Delaware. Isi petrece zilele in cautare de mancare si citind. Intr-o dimineata, Dwight primeste o veste teribila: Carl Cleland, barbatul ce a stat 12 ani in inchisoare pentru uciderea parintilor sai urmeaza sa fie eliberat. Manat de razbunare, Dwight decide sa-l urmareasca. Inarmat cu un cutit, il urmareste la iesirea din inchisoare. Insa se pare ca acel simplu cutit a fost suficient, Carl murind in ziua in care a iesit din inchisoare.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.