Rani Deschise (2014)

Michael Wolffsen se ocupa impreuna cu sotia sa de cresterea nepotului sau Brandon dupa ce sora sa a fost ucisa de propriul sau sot sub ochii baiatului. Pentru a-i indeplini...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/rani-deschise-2014/' addthis:title='Rani Deschise (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Michael Wolffsen se ocupa impreuna cu sotia sa de cresterea nepotului sau Brandon dupa ce sora sa a fost ucisa de propriul sau sot sub ochii baiatului. Pentru a-i indeplini surorii sale ultima dorinta, Michael revine in casa natala pentru a se impaca cu tatal sau instrainat, un excentric paranoic care desfasoara o serie de activitati misterioase. Ajuns in casa, desi este sceptic, Michael spera sa poata face pace cu tatal sau. Insa, fantoma cumnatului sau asasin se pare ca nu a parasit casa si este decisa sa se razbune pe intreaga familie a sotiei sale.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.