Postat in: Actiune | Groaza | Sci-Fi

Au trecut mai bine de cinci ani de la atacul cu zombies. Lumea este mult mai diferita acum. Oficial, dezastrul a luat sfarsit. A fost creata Divizia R cu scopul de a elimina amenintarea ramasa de la dezastrul initial. Divizia R este formata din soldati antrenati si criminali violenti carora li s-a dat un ultimatum: vor servi divizia timp de doi ani sau vor fi condamnati la inchisoare pe viata. Apar semne ca un al doilea dezastru ar putea incepe, dezastru care ar putea distruge umanitatea definitiv. Misiunea Diviziei R este una deosebit de grea. Vor reusi sa elimine definitiv amenintarea cu zombies?


loading...

Filme Asemanatoare:

5 comentarii la “Re-Kill (2015)”

 1. Sergiu says:

  Mi-a placut filmul. O abordare interesanta.

 2. Leon says:

  Film interesant, ale cărui părţi de acţiune sunt filmate cu camera de mână, crescând astfel suspansul şi accentuând surprizele… Foarte interesantă paralela dintre realitatea necruţătoare din teren şi aspiraţiile civililor naivi, dictate de “natura umană” profund contradictorie…

 3. aturgen says:

  Nu am rezistat mai mult de jumatatea filmului.

 4. depside says:

  fara nici un inteles ,am vizionzt jumatate dar nu recomand

 5. Jordy says:

  Film slab de tot. Aceeasi poveste, alti zombi. Doar ca e fara o linie, fara tema, filmat prost si nimic interesat.
  Tot filmul e pe intuneric, imaginea neclara, mai mult ghicesti decat vezi. Ideea foarte proasta si realizarea si mai proasta.
  Nota 3. …poate 3.5.

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *