Red 2 (2013)

Frank Moses un fost agent CIA, este nevoit sa apeleze din nou la ajutorul vechilor sai colegi, pentru a incepe un razboi impotriva criminalitatii. Arme de distrugere in masa au...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/red-2-2013/' addthis:title='Red 2 (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Frank Moses un fost agent CIA, este nevoit sa apeleze din nou la ajutorul vechilor sai colegi, pentru a incepe un razboi impotriva criminalitatii. Arme de distrugere in masa au ajuns pe mana unei organizatii teroriste, iar Frank este hotarat sa faca tot ce-i sta in putina, sa ii prinda si sa-i dezarmeze odata pentru totdeauna. Insa cine ar fii crezut, ca acesti infractori, sunt atat de agili, vicleni si extrem de periculosi?

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.