Redemption (2013)

Fost soldat al fortelor speciale britanice, Joey Jones hoinareste pe strazile Londrei dupa ce a reusit sa fuga de la un proces. Intrand prin efractie intr-un apartament neocupat, Joey spera...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/redemption-2013/' addthis:title='Redemption (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Fost soldat al fortelor speciale britanice, Joey Jones hoinareste pe strazile Londrei dupa ce a reusit sa fuga de la un proces. Intrand prin efractie intr-un apartament neocupat, Joey spera sa inceapa o noua viata. Se angajeaza la un restaurant chinezesc. Incetul cu incetul, devine soferul si totodata mana dreapta a conducatorului mafiei chinezesti. Vointa sa ce nu cunoaste limite, forta sa fizica i-a facut pe cei din anturajul sau sa-l porecleasca Crazy Joe. Dorind sa-si regaseasca fosta iubita, Joey afla ca aceasta a fost asasinata. Jura sa faca tot ce-i sta in putinta s-o razbune. Pentru Joey incepe o cautare infernala a responsabililor de moartea iubitei sale.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.