Regina Frumusetii (2014)

In timp ce se afla la Toronto pe post de jurat, arhitectul Luc are o aventura cu Lindsay, o functionara. Intors acasa, in regiunea Charlevoix, Luc, cuprins de remuscari, nu...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/regina-frumusetii-2014/' addthis:title='Regina Frumusetii (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

In timp ce se afla la Toronto pe post de jurat, arhitectul Luc are o aventura cu Lindsay, o functionara. Intors acasa, in regiunea Charlevoix, Luc, cuprins de remuscari, nu indrazneste sa o priveasca in ochi pe sotia sa Stephanie. Sanatatea mentala a sotiei sale incepe sa il ingrijoreze din ce in ce mai tare. Stephanie are perioade in care traieste episoade anxioase intense care o fac sa piarda contactul cu realitatea. Cu toate acestea, cateva luni mai tarziu, Luc o lasa din nou singura acasa, urmand sa calatoreasca din nou in interes de serviciu. O intalneste din nou pe Lindsay care este in prag de divort.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.