Postat in: Thriller

Miranda se lasa convinsa sa iasa la o intalnire romantica cu un barbat pe care nu l-a mai vazut niciodata. Auzind ca bate cineva la usa, tanara deschide increzatoare, numai ca in locul celui asteptat era William, un alt vizitator necunoscut, care o si agreseaza sexual. Depasind socul initial, Miranda isi aminteste ca in timp ce era de serviciu la spital, l-a mai vazut pe William pe coridoare. Dupa ce agresorul este arestat, Miranda incepe sa-l viziteze frecvent la inchisoare. Cei doi par sa construiasca o oarecare relatie, insa femeia nu uita nicio clipa agresiunea la care a fost supusa. Cand in sfarsit William este eliberat pe cautiune, Miranda profita de ocazie pentru a-si pune in aplicare planul de razbunare.


loading...

Filme Asemanatoare:

8 comentarii la “Return to Sender (2015)”

 1. cornelia says:

  mi-a placut, dar…cand a spus ca a lasat-o pe mama ei sa moara, vorbea serios? atunci…

 2. piciu.nr1 says:

  mda..

 3. callas maria says:

  cred ca era bolnava mintal dna asistenta…..bunicel filmul…..si mai este si violul

 4. bobo says:

  Mare porcarie! Pierdere de vreme.

 5. cristina says:

  bunicel!!!

 6. nina says:

  legile impotriva violatorilor sunt atat de “blande”ca sunt perfect de acord cu ideea filmului…macare intr.un film sa am satisfactia ca asa un ticalos e pedepsit…

 7. Kwiatkowski says:

  Un film destul de linistit.Cine nu se plictiseste,merita vazut.Dar sub nici o forma nu face parte din categoria filme horror.Filmul a fost salvat mai mult de frumusetea asistentei.Nota 7 cu indulgenta.

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *