Riddick (2013)

Riddick a fost exilat pe o planeta indepartata de catre dusmanii sai, comandantul Vaako si supusul acestuia, Krone, care au crezut ca l-au trimis la moarte sigura. In ciuda tentativelor...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/riddick-2013/' addthis:title='Riddick (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Riddick a fost exilat pe o planeta indepartata de catre dusmanii sai, comandantul Vaako si supusul acestuia, Krone, care au crezut ca l-au trimis la moarte sigura. In ciuda tentativelor de a-l ucide, Riddick supravietuieste si devine mai puternic si mai periculos. Planeta unde a fost trimis, este locuita de o rasa extraterestra de pradatori, pe care eroul nostru trebuie sa-i infrunte si sa gaseasca o cale de scapare.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.