Rise of the Legend – Inceputul unei Legende (2014)

Fei este un tanar destinat sa devina stapan si o legenda in lumea artelor martiale. In perioada dinastiei Qing poporul a avut mult de suferit. Doua gasti rivale isi disputa...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/rise-of-the-legend-inceputul-unei-legende-2014/' addthis:title='Rise of the Legend – Inceputul unei Legende (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Fei este un tanar destinat sa devina stapan si o legenda in lumea artelor martiale. In perioada dinastiei Qing poporul a avut mult de suferit. Doua gasti rivale isi disputa suprematia: The Black Tiger si Northern Sea. Unul din ultimii recruti ai gastii The Black Tiger este Fei, un luptator neinfricat care reuseste sa il invinga pe liderul gastii rivale. Lei Gong este nevoit sa recunoasca talentul acestuia si incepe sa il trateze ca pe fiul sau. Insa, curand descopera ca printre protejatii sai se afla un tradator, nimeni altul decat Fei care, in ultimii cinci ani, a lucrat in secret pentru o organizatie cunoscuta sub numele de Orphans. In ultimul lor act de razbunare, Orphans raspandesc vestea ca Lei Gong rapeste barbatii pe care ii obliga apoi sa munceasca pentru el.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.