Road to Paloma – In Drum Spre Paloma (2014)

Filmul ne prezinta calatoria a doi motociclisti care se indreapta spre sud, doi barbati, fiecare avand problemele lor. Indianul Wolf, care a trait toata viata in rezervatia Mojave este urmarit...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/road-to-paloma-in-drum-spre-paloma-2014/' addthis:title='Road to Paloma – In Drum Spre Paloma (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Filmul ne prezinta calatoria a doi motociclisti care se indreapta spre sud, doi barbati, fiecare avand problemele lor. Indianul Wolf, care a trait toata viata in rezervatia Mojave este urmarit de politie deoarece, dupa ce mama sa a fost violata si ucisa a decis sa se razbune si l-a ucis pe criminal. Pe drum se intalneste cu Chase, un barbat deprimat din cauza ca mariajul sau s-a incheiat. Intre cei doi se dezvolta o prietenie frumoasa. Cei doi se indreapta spre muntii Teton unde Wolf isi doreste sa imprastie cenusa mamei sale.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.