Road Wars (2015)

Thorne se trezeste intr-o lume post-apocaliptica, fara amintiri din viata lui precedenta. Este confundat cu un umblator de zi, genul de creatura in care s-au transformat cei mai multi dintre...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/road-wars-2015/' addthis:title='Road Wars (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Thorne se trezeste intr-o lume post-apocaliptica, fara amintiri din viata lui precedenta. Este confundat cu un umblator de zi, genul de creatura in care s-au transformat cei mai multi dintre oameni in urma infectarii cu un virus, motiv pentru care este si impuscat. In timp ce i se curata rana, se ajunge la concluzia ca este printre putinii supravietuitori neinfectati si impreuna cu restul micului grup de supravietuitori, pleaca in cautare de arme pentru a se putea apara de adevaratii umblatori. Intre timp, Susan face tot posibilul pentru a gasi echipamentul medical necesar conceperii unui antidot, numai ca in timpul cautarilor, Thorne este recunoscut de un personaj dubios care are legatura cu viata lui anterioara si lucrurile iau o intorsatura neasteptata.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.