Robocp (2014)

Actiunea filmului este plasata in Detroit, undeva in viitorul indepartat. Omnicorp are in sfarsit ocazia sa isi testeze tehnologia pe o fiinta umana. Alex Murphy, un politist, este ranit la...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/robocp-2014/' addthis:title='Robocp (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Actiunea filmului este plasata in Detroit, undeva in viitorul indepartat. Omnicorp are in sfarsit ocazia sa isi testeze tehnologia pe o fiinta umana. Alex Murphy, un politist, este ranit la datorie pe strazile din Detroit. OmiCorp ii salveaza acestuia viata transformandu-l intr-un politist pe jumatate robot, pe jumatate om. Astfel, rata infractionalitatii din oras va fi redusa. Dar, oamenii de la OmniCorp au omis un lucru: in acea masinarie se afla inca un om, cu trairi reale si sentimente.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.