Rosewater (2014)

Aflat in vizita la mama sa in Iran, Maziar Bahari filmeaza o serie de imagini controversate ce au in centru o manifestatie violenta. Retinut de autoritati, Maziar este suspectat de...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/rosewater-2014/' addthis:title='Rosewater (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Aflat in vizita la mama sa in Iran, Maziar Bahari filmeaza o serie de imagini controversate ce au in centru o manifestatie violenta. Retinut de autoritati, Maziar este suspectat de spionaj. Batut si torturat timp de 100 de zile, jurnalistul si viitorul tata neaga aceste acuzatii, pastrandu-si moralul imaginandu-si ca vorbeste cu tatal si sora sa care au trecut si ei la randul lor prin astfel de chinuri. Realizand ca acesti calai ai sai nu au de gand sa renunte la acuzatii, Maziar decide sa le faca jocul sperand ca va obtine in cel mai scurt timp ajutor din partea unei instante internationale.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.