Runner Runner (2013)

Richie Furst a cerscut intr-o familie saraca, a primit o educatie excelenta si in cele din urma a ajuns la una dintre cele mai populare universitati din lume, Universitatea Princeton....<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/runner-runner-2013/' addthis:title='Runner Runner (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Richie Furst a cerscut intr-o familie saraca, a primit o educatie excelenta si in cele din urma a ajuns la una dintre cele mai populare universitati din lume, Universitatea Princeton. Aici insa este pe cont propriu si nu are nici un sprijin financiar, pentru ca sa fie la zi, cu toate taxele scolare. Singura sursa pentru a face rost de bani este sa devina affiliat pentru cazinourile online. Conducerea universitatii il avertizeaza pe Richie sa inceteze sa atraga clienti din interiorul scolii. Richie se gaseste obligat sa-si incerce norocul, jucand poker. Sansa nu este de partea sa si astfel pierde toti banii. Acum trebuie sa faca o excursie in Costa Rica pentru a-l confrunta pe detinatorul site-ului de poker si pentru a-si cere inapoi banii pierduti. Ivan Block ii propune lui Richie o colaborare. Acesta din urma accepta, fara sa aiba nici o idee in ce se baga.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.