Rush (2013)

Filmul are la baza o poveste adevarat, prezentand momentele extreme din viata pilotilor de Formula 1. Actiunea filmului se concentreaza cel mai mult pe rivalitatea dintre cei mai cuoscuti doi...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/rush-2013/' addthis:title='Rush (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Filmul are la baza o poveste adevarat, prezentand momentele extreme din viata pilotilor de Formula 1. Actiunea filmului se concentreaza cel mai mult pe rivalitatea dintre cei mai cuoscuti doi piloti, ai anilor ’70, Niki Lauda si James Hunt. Campionatul din anul 1976, era la jumatate si Niki Lauda devenise principalul favorit, pentru castigarea acestuia, numai ca un accident il pune pe patul de spital si il tine departe de pista, astfel incat, James are prilejul sa devina pentru prima oara in viata, campionul mondial.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.