Sabia Cereasca (2014)

Filmul ne povesteste despre o fata, Nariko, care conform profetiei, trebuia sa se nasca baiat si sa elibereze propriul regat, din mainile Regelui malefic Bohan. Tocmai pentru faptul că e...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/sabia-cereasca-2014/' addthis:title='Sabia Cereasca (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Filmul ne povesteste despre o fata, Nariko, care conform profetiei, trebuia sa se nasca baiat si sa elibereze propriul regat, din mainile Regelui malefic Bohan. Tocmai pentru faptul că e femeie, e considerata o rusine. Nariko manuieste “spada celesta” chiar daca stie ca in curand ii va lua viata, insa primsete binecuvantarea zeilor care o readuc la viata pentru a-l infrange pe regele Bohan care, intre timp, a primit puterea demonului corb.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.