Sabotaj (2014)

John “Breacher” Wharthon este liderul unei grupari de elita din cadrul Brigazii Antidrog. In timpul unui raid intr-una din casele conspirative, Smoke este ucis si echipa fura 10 milioane de...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/sabotaj-2014/' addthis:title='Sabotaj (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

John “Breacher” Wharthon este liderul unei grupari de elita din cadrul Brigazii Antidrog. In timpul unui raid intr-una din casele conspirative, Smoke este ucis si echipa fura 10 milioane de dolari de la cartel. Acestia ascund banii intr-un loc sigur si isi acopera urmele. Cu toate acestea, banii dispar si superiorul lor, Floyd Demel afla ce au facut, suspendandu-i timp de mai multe luni. Din cauza multitudinii de operatiuni ilegale la care au participat, acestia si-au facut o multime de dusmani. Unul din acestia planuieste sa-i elimine unul cate unul.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.