Saga Vikingilor (2014)

Un grup de vikingi alungati din tara lor de rege se indreapta spre Britania pentru a jefui tot ce le iese in cale. Condusi de neinfricatul lor lider Asbjorn, calatoria...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/saga-vikingilor-2014/' addthis:title='Saga Vikingilor (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Un grup de vikingi alungati din tara lor de rege se indreapta spre Britania pentru a jefui tot ce le iese in cale. Condusi de neinfricatul lor lider Asbjorn, calatoria vikingilor este intrerupta de o furtuna teribila din cauza careia sunt nevoiti sa se refugieze pe coasta Scotiei. Insa, au ajuns pe teritoriu inamic iar singura sansa de scapare este sa ajunga cat mai repede in satul Danelaw. Un calugar misterios ii va ajuta pe acestia sa ajunga la destinatie. Luand-o pe cel mai sigur drum, pe Calea Serpilor, calatoria vikingilor se transforma intr-o cursa contra cronometru.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.