Samariteanul (2014)

Joe, un fost condamnat, incearca din rasputeri sa lase trecutul deoparte si sa fie un om cinstit. Ziua, Joe lucreaza ca si taietor de lemne, noaptea isi ineaca amarul in...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/samariteanul-2014/' addthis:title='Samariteanul (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Joe, un fost condamnat, incearca din rasputeri sa lase trecutul deoparte si sa fie un om cinstit. Ziua, Joe lucreaza ca si taietor de lemne, noaptea isi ineaca amarul in bautura. Intr-o zi, in viata singuraticului Joe apare Gary, un tanar in varsta de 15 ani. Din dorinta de a-si sustine financiar familia saraca, Gary ii cere de lucru lui Joe. Dupa ce tatal sau ii ia toti banii munciti cu greu, Gary fuge de acasa, refugiindu-se la Joe. Acesta il ia pe Gary sub aripa sa considerand ca asa isi va putea plati toate pacatele savarsite in trecut.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.