Scapat de sub Control (2013)

Jim tocmai si-a pierdut slujba. In loc sa le dea vestea celor apropiati, Jim decide sa petreaca o zi de neuitat la Walt Disney World in compania sotiei sale si...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/scapat-de-sub-control-2013/' addthis:title='Scapat de sub Control (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Jim tocmai si-a pierdut slujba. In loc sa le dea vestea celor apropiati, Jim decide sa petreaca o zi de neuitat la Walt Disney World in compania sotiei sale si celor doi copii. In timp ce familia sa se distreaza pe cinste in parcul de distractii, Jim incepe sa aiba halucinatii si sa ii fie rau. Datorita libidoului sau crescut, Jim incepe sa aiba fantezii cu doua adolescente si cu o tanara mama. Putin cate putin, paranoia il acapareaza complet pe Jim, in special in momentul in care afla ca fiica sa cea mica a disparut.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.