Postat in: Mister | Thriller

Los Angeles, 2002. Fortele de ordine inca nu si-au revenit dupa teribilele atentate de la 11 Septembrie. Agentul FBI, Ray Kasten lucreaza la un caz dificil: violarea si uciderea fiicei uneia din colegele sale. Pe masura ce investigatia avanseaza, Ray descopera ca principalul suspect este protejat de superiorii sai. Insa asta nu il impiedica sa isi doreasca sa il prinda cu orice pret. Anii trec, asasinul inca nu a fost gasit. In momentul in care Ray decide sa revina asupra cazului, Ray intampina o multime de obstacole. Chiar si cei pe care i-a crezut aliati, se intorc impotriva sa.


loading...

Filme Asemanatoare:

6 comentarii la “Secret in Their Eyes (2015)”

 1. Sorin says:

  Un film politist reusit cu un subiect interesant si o distributie buna….sfirsitul face “toti banii”…9 din 10

 2. Cristina says:

  Nu stiu de ce am impresia ca am vazut filmul asta cu multi ani in urma ….. :))))))

  • Adelina says:

   Pt ca l-ai vazut :),e un remake dupa un film argentinian din 2009,are si oscarul filmul respectiv.El secreto de sus ojos,este numele originalului.

 3. Alexander_Rose says:

  Merita de privit, inspecial daca sunteti pasionat de detective

 4. Adelina says:

  Este un remake al filmului argentinian El secreto de sus ojos din 2009,film care a luat si oscarul pt. cel mai bun film strain.Mi-a placut si remake-ul.

 5. petrassrl says:

  nu vreau sa par un dur sau ca nu mia placut filmul intradevar distributie buna regie cam slabuta ptr actori 8 regie cam 6 cu indulgenta si ca film de actiune cam 4 cu plus

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *