Postat in: Drama | Istoric

Intr-un oras ocupat de nazisti Tuur si Lambert sunt cei mai buni prieteni. Cei doi isi petrec zilele jucandu-se de-a soldatii si explorand pesterile din jur. Cand Maartje se muta in orasul lor si este inscrisa in aceeasi clasa cu cei doi, Tuur si Lambert o accepta imediat in grupul lor. Tatal lui Lambert, un simpatizant nazist este numit maior si Tuur descopera ca tatal si fratele sau mai mare s-au alaturat Rezistentei. In tot acest timp, Maartje ascunde si ea un secret, un secret care nu numai ameninta prietenia dintre cei trei ci are consecinte grave asupra celor care decid sa il pastreze.


loading...

Filme Asemanatoare:

3 comentarii la “Secrete de Razboi (2014)”

  1. Mugurel says:

    Un film foarte bun,mi-a placut mult.

  2. Filmaretul says:

    Film frumos, despre cum e vazut razboiul prin ochii unor copii, despre inocenta lor furata de cruzimea realitatilor razboiului … Uneori, aceasta pelicula mi-a adus aminte de copilarie 🙂 E foarte frumos de vazut.

  3. Denisa says:

    Acest film mi.a trezit curiozitățile despre război , doar că m.a lăsat puțin nedumerită in legătura cu Maatje , Lambert și Tuur , nu știu dacă se vor mai întâlni vreodată. Un film superb , îl recomand 😀

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *