Secretul Stelei Nordului (2014)

Un regat indepartat este scufundat in intuneric in urma unui blestem teribil: in urma cu 10 ani, fiica Regelui a disparut fara urma, fiind victima unei vraji obscure. Profetia spune...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/secretul-stelei-nordului-2014/' addthis:title='Secretul Stelei Nordului (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Un regat indepartat este scufundat in intuneric in urma unui blestem teribil: in urma cu 10 ani, fiica Regelui a disparut fara urma, fiind victima unei vraji obscure. Profetia spune ca pentru ruperea acestui blestem, un suflet pur trebuie sa gaseasca Steaua Nordului, astrul care vegheaza asupra Craciunului. Pentru cautarea astrului divin soarta a ales o tanara vagaboanda pe nume Sonia. In aceasta lume fantastica si ostila va reusi Sonia sa readuca lumina in regat? Pentru Sonia, o tanara obisnuita si banala incepe o aventura fantastica.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.