See No Evil 2 (2014)

Amy, o tanara ce lucreaza la morga este nevoita sa isi amane petrecerea de ziua sa pentru a-si ajuta colegii sa faca fata avalansei de cadavre aduse la morga. Cadavrele...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/see-no-evil-2-2014/' addthis:title='See No Evil 2 (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Amy, o tanara ce lucreaza la morga este nevoita sa isi amane petrecerea de ziua sa pentru a-si ajuta colegii sa faca fata avalansei de cadavre aduse la morga. Cadavrele sunt ale ucigasului in serie Goodnight si ale victimelor sale. Prietenii lui Amy decid sa ii faca o surpriza acesteia chiar la locul de munca. Insa, petrecerea lui Amy este brusc intrerupta cand Goodnight, acum cu un singur ochi, se trezeste brusc din morti la morga si incepe sa ucida oamenii la intamplare. Vietile lui Amy si ale prietenilor sai sunt acum in pericol. Vor reusi ei sa supravietuiasca?

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.