Selma (2014)

La inceputul anului 1965, mai multi oameni de origine afro-americana nu pot sa voteze. Martin Luther King ii cere presedintelui Lyndon B. Johnson sa adopte legea, insa fara succes. Pentru...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/selma-2014/' addthis:title='Selma (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

La inceputul anului 1965, mai multi oameni de origine afro-americana nu pot sa voteze. Martin Luther King ii cere presedintelui Lyndon B. Johnson sa adopte legea, insa fara succes. Pentru a-l convinge sa schimbe cursul istoriei, acesta organizeaza mai multe marsuri pasnice pe strazile orasului Selma din Alabama. Totul se transforma rapid intr-un haos, scenele de violente se multiplica intre comunitatile negre si albe. Martin Luther King incearca sa ii convinga pe toti, prin discursurile sale, ca nu este nevoie de violenta.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.