Serena (2014)

Intre George Pemberton si sotia sa, frumoasa Serena, a fost dragoste la prima vedere. Foarte indragostiti unul de celalalt, cei doi decid sa se mute in Carolina de Nord pentru...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/serena-2014/' addthis:title='Serena (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Intre George Pemberton si sotia sa, frumoasa Serena, a fost dragoste la prima vedere. Foarte indragostiti unul de celalalt, cei doi decid sa se mute in Carolina de Nord pentru a face avere. Nu conteaza ca pentru a-si indeplini scopul trebuie sa distruga padurea. Serena este o femeie ce inspira teama si respect pe oriunde merge. Cand un dusman se prezinta in calea sa, aceasta nu ezita sa recurga la crima. In secret, sufera din cauza faptului ca nu ii poate oferi un copil sotului sau, tatal unui copil nelegitim.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.