Sfantul Vincent (2014)

Vincent este un new-yorkez betiv si ghinionist. Locuieste singur si isi petrece timpul cu tanara Daka. Contul sau din banca este aproape gol iar starea de sanatate ii joaca feste....<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/sfantul-vincent-2014/' addthis:title='Sfantul Vincent (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Vincent este un new-yorkez betiv si ghinionist. Locuieste singur si isi petrece timpul cu tanara Daka. Contul sau din banca este aproape gol iar starea de sanatate ii joaca feste. In vecini se muta Oliver, fiul lui Maggie, o femeie proaspat divortata. Deoarece Maggie lucreaza pana seara tarziu, Oliver nu are cu cine sa stea. Maggie il roaga pe Vincent sa aiba grija de Oliver pana cand vine ea de la serviciu. Vincent il va ajuta pe Oliver sa se maturizeze in timp ce Oliver il va ajuta pe Vincent sa se bucure de viata.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.