Skin Trade (2015)

Nick Cassidy, un detectiv din New Jersey se indreapta spre Bangkok unde urmeaza sa faca echipa cu un detectiv thailandez, Tony Vitayakui. Impreuna, vor incerca sa il elimine pe Viktor...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/skin-trade-2015/' addthis:title='Skin Trade (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Nick Cassidy, un detectiv din New Jersey se indreapta spre Bangkok unde urmeaza sa faca echipa cu un detectiv thailandez, Tony Vitayakui. Impreuna, vor incerca sa il elimine pe Viktor Dragovic si sa distruga reteaua de trafic de carne umana. Nick il ucide din greseala pe fiul lui Dragovic. Dragovic jura ca il va ucide pe Nick si intreaga sa familie. Nick supravietuieste miraculos atacului brutal insa sotia si fiica sa sunt ucise. Nick si Tony pornesc in cautarea lui Dragovic. Intre timp, un agent FBI este trimis sa il aduca pe Nick acasa.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.