Smosh: The Movie (2015)

La 5 ani de la terminarea liceului, Ian si Anthony sunt invitati la prima reuniune cu fostii colegi. Pe pagina de internet a evenimentului, Anthony gaseste link-ul spre un filmulet...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/smosh-the-movie-2015/' addthis:title='Smosh: The Movie (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

La 5 ani de la terminarea liceului, Ian si Anthony sunt invitati la prima reuniune cu fostii colegi. Pe pagina de internet a evenimentului, Anthony gaseste link-ul spre un filmulet din seara absolvirii liceului si decide sa-l sterga, pentru ca nu cumva Anna, febletea lui, sa-l revada si sa-si reaminteasca de cat era el de ratat. Trecand prin portalul companiei YouTube, cei doi prieteni pornesc intr-o aventura virtuala, inarmati cu doua telefoane mobile si Diri, asistenta lor digitala care mai mult ii incurca decat ii ajuta. Diri uita sa le spuna ca trebuie sa se grabeasca, pentru ca dupa descarcarea bateriilor de la telefoane, cei doi nu vor mai avea nicio legatura cu lumea exterioara si risca sa ramana blocati in virtual pentru totdeauna.
loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.