Snitch (2013)

John Matthews, un om de afaceri, este devastat la aflarea vestii ca fiul sau Jason, de 18 ani, este condamnat la 10 ani de inchisoare. Jason a fost arestat, gasindu-se...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/snitch-2013/' addthis:title='Snitch (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

John Matthews, un om de afaceri, este devastat la aflarea vestii ca fiul sau Jason, de 18 ani, este condamnat la 10 ani de inchisoare. Jason a fost arestat, gasindu-se asupra lui un pachet de droguri, trimis de unul din prietenii sai, acesta neavand habar de continului pachetului. John ii propune un targ procurorului: sa se infliltreze in gruparea de traficanti,in incercarea de primi o reducere a pedepsei. Pentru John, incepe un joc cu potential letal.
loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.