Son of Batman (2014)

Batman afla ca are un fiu violent si salbatic, aflat la varsta adolescentei cu Thalia al Ghul, fiica stapanului international, Ra’as Ghul, pe nume Damian Wayne. Acesta a fost crescut...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/son-of-batman-2014/' addthis:title='Son of Batman (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Batman afla ca are un fiu violent si salbatic, aflat la varsta adolescentei cu Thalia al Ghul, fiica stapanului international, Ra’as Ghul, pe nume Damian Wayne. Acesta a fost crescut in secret de Ra’s al Ghul si de Liga Asasinilor. Cand Ra’as al Ghul isi pierde viata intr-o lupta cu Deathstroke, Batman este nevoit sa lupte cu setea de razbunare a fiului sau, sa faca apel la toate abilitatile pe care le detine si sa-l duca pe calea cea buna. O misiune deloc usoara…Va reusi Batman acest lucru?


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.