Sparks – Scantei (2013)

Un meteorit loveste cu putere Pamantul. Un grup modificat genetic, autointitulat The Rochester 13, castiga datorita meteoritului, puteri imense, absolut impresionante. Ian Sparks, un individ banal se lanseaza intr-o lupta...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/sparks-scantei-2013/' addthis:title='Sparks – Scantei (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Un meteorit loveste cu putere Pamantul. Un grup modificat genetic, autointitulat The Rochester 13, castiga datorita meteoritului, puteri imense, absolut impresionante. Ian Sparks, un individ banal se lanseaza intr-o lupta fara mila impotriva infractorilor de pe strazile New York-ului dupa moartea tragica a parintilor sai. In lupta sa, Ian face echipa cu superba Lady Heavenly si reusesc impreuna sa scape de o multime de criminali periculosi. Acum, cei doi se confrunta cu cea mai periculoasa misiune: trebuie sa-l elimine pe cel mai periculos infractor din oras. Vor reusi?


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.