Star Trek : Into Darkness (2013)

Cand echipajul Enterprise se intoarce acasa, acestia descopera ca o forta terifianta, de neoprit, din sanul propriei lor organizatii, a facut sa explodeze flota si tot ceea ce reprezinta aceasta,...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/star-trek-into-darkness-2013/' addthis:title='Star Trek : Into Darkness (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Cand echipajul Enterprise se intoarce acasa, acestia descopera ca o forta terifianta, de neoprit, din sanul propriei lor organizatii, a facut sa explodeze flota si tot ceea ce reprezinta aceasta, lasand Pamantul in plina criza. Pentru Capitanul Kirk, aceasta este mai degraba o afacere personala. Acesta se indreapta spre o zona aflata in plin razboi pentru a captura un barbat cu puteri masive de distrugere. In timp ce Capitanul Kirk si echipajul sau se lanseaza intr-o lupta pe viata si pe moarte, iubirea va fi pusa la incercare si prieteniile vor fi distruse. Capitanul Kirk va trebui sa faca o multime de sacrificii pentru a salva singura familie pe care o mai are: echipajul sau.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.