Still Waters (2015)

Pe cand era numai o copila, Angel a ajuns din cauza bunicei ei sa fie victima unui cerc de proxeneti de rang inalt. Fetita reuseste sa se razbune pe bunica...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/still-waters-2015/' addthis:title='Still Waters (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Pe cand era numai o copila, Angel a ajuns din cauza bunicei ei sa fie victima unui cerc de proxeneti de rang inalt. Fetita reuseste sa se razbune pe bunica luandu-i viata, iar in urma acestei orori, este institutionalizata pentru totdeauna intr-un ospiciu. Insa din interiorul guvernului incep sa se faca presiuni pentru ca Angel sa fie externata, pentru ca apoi sa fie declarata moarta spre a a se evita dispretul general. Numai ca fata devenita deja adulta are dubla personalitate si tulburari psihice care o fac sa porneasca un adevarat macel. Dandu-si seama de gafa comisa, se emite ordin de la cel mai inalt nivel ca Angel sa fie definitiv neutralizata si un agent secret porneste pe urmele ei.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.