Storks – Berzele (2016)

Inainte, berzele erau cele care livrau bebelusii. Acum, principala lor sarcina este aceea de a transporta diferite obiecte pentru oameni. Pe punctul de a deveni patronul companiei care se ocupa...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/storks-berzele-2016/' addthis:title='Storks – Berzele (2016)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Inainte, berzele erau cele care livrau bebelusii. Acum, principala lor sarcina este aceea de a transporta diferite obiecte pentru oameni. Pe punctul de a deveni patronul companiei care se ocupa de transportul acestor obiecte, barza Junior se vede nevoita sa renunte la serviciile lui Tulip, o tanara orfana in varsta de 18 ani. Incapabila sa ii dea o astfel de veste, Junior incearca sa o ascunda intr-un departament uitat. In momentul in care un baiat care isi dorestecu disperare sa aiba un fratior le trimite berzelor o scrisoare care ajunge in mainile lui Tulip, aceasta din urma relanseaza fabrica de bebelusi.


VERSIUNEA DUBLATA

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.