Suicide Squad (2016)

Amanda Waller vine cu un proiect surprinzator in fata guvernului american: infiintarea unei echipe de nelegiuiti, cu totii incarcerati pentru comiterea unor crime sordide cu care sa colaboreze in situatii...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/suicide-squad-2016/' addthis:title='Suicide Squad (2016)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Amanda Waller vine cu un proiect surprinzator in fata guvernului american: infiintarea unei echipe de nelegiuiti, cu totii incarcerati pentru comiterea unor crime sordide cu care sa colaboreze in situatii de risc inalt pentru a-si micsora pedeapsa. Initial refractar la ideea de a oferi libertate provizorie acestor criminali notorii, guvernul sfarseste prin a accepta aceasta propunere in momentul in care o amenintare planeaza asupra SUA. Vrajitoarea are in vedere distrugerea umanitatii si scufundarea Pamantului in intuneric. Brigada Sinucigasilor va trebui sa dejoace planurile Vrajitoarei.


VERSIUNEA EXTINSA!!!

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.