Summer in February (2013)

Nascut intr-o familie muncitoare, pictorul AJ Munnings devine unul din cei mai cunoscuti artisti britanici. In cautarea unei muze, AJ o intalneste pe Florence, o aristocrata care tocmai s-a mutat...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/summer-in-february-2013/' addthis:title='Summer in February (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Nascut intr-o familie muncitoare, pictorul AJ Munnings devine unul din cei mai cunoscuti artisti britanici. In cautarea unei muze, AJ o intalneste pe Florence, o aristocrata care tocmai s-a mutat impreuna cu fratele ei Joey din dorinta de a scapa de pretendentul cu care tatal sau i-a cerut sa se casatoreasca. In timp ce AJ incepe sa-si dezvaluie personalitate puternica, Florence se indragosteste de cel mai bun prieten al acestuia, Gilbert, un ofiter militar. Prietenia dintre AJ si Gilbert incepe sa scartaie, cei doi intrand in competitie pentru a castiga inima tinerei Florence.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.