Sunlight Jr. (2013)

Melissa isi castiga existenta lucrand ca si vanzatoare la magazinul ‘Sunlight Jr’. Cu banii castigati, abia reuseste sa plateasca chiria apartamentului din motelul in care locuieste cu Richie. Acesta, un...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/sunlight-jr-2013/' addthis:title='Sunlight Jr. (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Melissa isi castiga existenta lucrand ca si vanzatoare la magazinul ‘Sunlight Jr’. Cu banii castigati, abia reuseste sa plateasca chiria apartamentului din motelul in care locuieste cu Richie. Acesta, un fost reparator de televizoare, isi da toata pensia de invaliditate pe bautura. Lucrurile se complica in momentul in care Melissa ramane insarcinata: isi pierde locul de munca si este data afara de la motel. Fara prea multe perspective, cei doi incearca sa faca fata greutatilor vietii. Singurul lucru care ii mai bucura este copilul ce urmeaza sa vina pe lume.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.