Superfast! (2015)

Lucas White, un ofiter de politie sub acoperire, are misiunea de a se alatura unei gasti care se ocupa cu organizarea curselor ilegale de masini. Sunt rapizi si periculosi si...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/superfast-2015/' addthis:title='Superfast! (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Lucas White, un ofiter de politie sub acoperire, are misiunea de a se alatura unei gasti care se ocupa cu organizarea curselor ilegale de masini. Sunt rapizi si periculosi si sunt condusi cu o mana de fier, de Vin Serento. Principalul scop al gastii lui Serento este acela de a-l inlatura de la putere pe un lord al crimei din Los Angeles, Juan Carlos de la Sol, sa ii fure acestuia banii pe care ii tine bine ascunsi intr-un restaurant. Cand un detectiv porneste pe urmele lor, acestia vor intra intr-o cursa contra-cronometru pentru a-si duce misiunea la bun sfarsit.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.