Survival Code – Codul Supravietuirii (2013)

Survival Code este o poveste apocaliptica desfasurata intr-o lume afectata de incalzirea globala, intr-o regiune mica, cunoscuta sub numele de Borealis. Primarul acestor locuri este Vic, un fost luptator MMA...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/survival-code-codul-supravietuirii-2013/' addthis:title='Survival Code – Codul Supravietuirii (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Survival Code este o poveste apocaliptica desfasurata intr-o lume afectata de incalzirea globala, intr-o regiune mica, cunoscuta sub numele de Borealis. Primarul acestor locuri este Vic, un fost luptator MMA care face tot ce ii sta in putinta sa mentinta linistea si pacea in aceste locuri. Rusii incearca, prin toate mijloacele, sa dovedeasca ca pe vremuri, ei au fost primii in aceste locuri. Astfel, toate resursele minerale, aflate pe sfarsite, li s-ar cuveni. Izbucneste un conflict periculos, miza fiind soarte Borealisului.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.