Postat in: Actiune | Thriller

Kate Abbott este supravietuitoarea unui atac terorist. Din acest motiv si pentru ca i s-au inscenat mai multe crime, Kate este nevoita sa se faca nevazuta. Desi in timpul carierei si-a demonstrat profesionalismul in repetate randuri, cei mai multi par sa fi uitat asta complet si incep sa o discrediteze. Dar pe urmele ei nu se afla numai politia. The Watchmaker, un mercenar expert in crearea bombelor, incearca s-o elimine intr-un atentat pentru a putea sa isi puna in aplicare planul atacului de la New York. Insa Kate se ambitioneaza sa-i dejoace complotul, fara sa poata miza pe ajutorul sefilor ei de la ambasada despre care crede că e foarte posibil sa fie implicati in marea conspiratie.


loading...

Filme Asemanatoare:

11 comentarii la “Survivor – Supravietuitoarea (2015)”

 1. liviuneagu says:

  Un excelent film. Îl recomand!

  • bogdan says:

   Hollywood = Cosmare facute la gherghef. Mediu as zice. Cu faza cu romanu’ Hmmmm! Da’ cu tiganu’ nu ma afecteaza de loc. Sa va iasa din cap tigan=romanian. Gipsi’s peste tot.

 2. adriana says:

  foarte bun

 3. alex says:

  super!

 4. mitikuta_cme says:

  un fim bun reprezentând mediul politic,spionajul,si terorismul,din zilele noastre
  lucruri care ar putea deveni realitate…
  deci recomand acest film.

 5. alex says:

  Filmul este bun.
  ps. Numele Balan Emil- pasaport romanesc- eset folosit ostentativ. Bag p in uk si cei care ne terfelesc numele. Asocierea unui roman cu terorismul international este o jignire si probabil este intentionata.

 6. alex says:

  Inclusiv cuvantul TIGAN – gipsy- a fost folosit ostentativ

 7. Filmaretul says:

  Film foarte bun de actiune si suspans, genul comercial care nu da gres. Este bine realizat, regie buna si actori buni. P.S. Pentru cei disperati cu imaginea romanilor si a Romaniei, iesiti de sub propaganda asta cu imaginea … ceilalti nu se iau dupa fictiuni din film, ci dupa realitati. Daca economia romaneasca ar performa f. bine, toti ar avea o imagine excelenta despre noi implicit. Altii nu se ofuscheaza de chestii din astea … in film era un maltez la inceput implicat in ilegalitati, etc., un american de la consulat santajat, in alte filme sunt persoanje jucand bosniaci, sarbi, etc. acuzati de terorism si nu confunda nimeni natiile respective cu fictiunea din film … Nu mai zic de filme gen Air Force One, White House Down in care americani tradeaza, toti sunt strict un personaj de film si atat.

 8. Alexandru says:

  Bun 4 stele din 5

 9. salam says:

  este un film foarte interesant,sa zicem bun.insa in calitate de romani, nu este ok sa acceptam aceasta imagine subtila transpusa in film…despre romani…si asocierea noastra cu teroristii..Acest film ne da de gandit putin….despre imaginea care ni se face la nivel mondial….si nu este ok….inteleg ca suntem o natie care nu conteaza pentru americani…si majoritatea nu stiu unde e Romania pe harta…dar la nivelul lor de inteligenta ei pun botu la filmu asta si chiar cred ca romanii sunt teroristi….sper ca acest film sa fie pur si simplu o greseala …..si sa nu fie o manipulare subtila marca soros …..sa fiu si eu asa putin subtil…

 10. Nicu says:

  Nu e o coincidenta ca doctorul e “roman”. Americanii (“aliatii” nostri) si englezii au inceput de ceva timp o campanie antiromaneasca cu un scop precis. Acum vreo cateva luni apare “reportajul” regizat cum ca pacalicii aia “romani” vindeau arme teroristilor. Ambasadorii americani declara ca Moldova nu e Romania si fac poze cu extremistii unguri si cu steagul “tinutului secuiesc”. Culmea e ca au facut “pace” si cu putin care zice ca ar trebui revizuite putin granitele unor tari asa ca Romania de ex. Ungurii au prins tupeu si declara ca romanii ar putea avea soarta sarbilor daca nu le dau autonomie, Sigur aliatul putin e de acord cu asta avand in vedere ca, de dragul americanilor, “politicienii” nostri criticau politica Rusiei in Ucraina. Se numeste razboi hibrid si se vede ca gunoaiele care au fost la “butoane” in Ro ne-au dus de rapa prin politica pe care au dus-o. E bine de stiut ca unii dintre noi vedem imaginea de ansamblu. Acum vreo cativa ani mai prin toate filmele “teroristii” erau sarbi si stim ce s-a intamplat in Serbia.

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *