Sweetwater (2013)

1880, New Mexico. Sarah, o fosta prostituata, a facut tot ce i-a stat in putinta sa isi schimbe viata si sa isi lase deoparte trecutul intunecat. Casatorita, Sarah are o...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/sweetwater-2013/' addthis:title='Sweetwater (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

1880, New Mexico. Sarah, o fosta prostituata, a facut tot ce i-a stat in putinta sa isi schimbe viata si sa isi lase deoparte trecutul intunecat. Casatorita, Sarah are o relatie perfecta cu sotul sau Miguel, un fermier onest. Sarah a devenit o femeie serioasa, cu un cod moral strict, acceptata de societate. Din pacate, aceasta societate este putreda pana in maduva oaselor, Sarah si Miguel incercand sa lupte cu toate fortele impotriva acesteia. Un profet autoproclamat vrea sa isi insuseasca terenurile detinute de cei doi. In tot acest timp, seriful incearca sa isi impuna propria lege in partea locului. Un loc in care domneste fanatismul religios, un loc in care oamenii dispar peste noapte.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.