Sword of Vengeance (2015)

Anul 1066, dupa batalia de la Hastings, William Cuceritorul perpetueaza pe scara larga genocidul. In acest context, printul normand Shadow Walker, depune eforturi pentru a se razbuna pe unchiul sau,...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/sword-of-vengeance-2015/' addthis:title='Sword of Vengeance (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Anul 1066, dupa batalia de la Hastings, William Cuceritorul perpetueaza pe scara larga genocidul. In acest context, printul normand Shadow Walker, depune eforturi pentru a se razbuna pe unchiul sau, nemilosul Earl Durant, care conduce despotic nordul Angliei, impreuna cu cei doi fii ai sai, Lord Artus si Lord Roman. Este epoca potrivita pentru lupte aprige, incrucisari de spade, brate sfartecate, gaturi taiate, specifice secolului XI. In cele din urma, Shadow Walker, care a adunat o armata de fermieri rebeli exilati, condusi de frumoasa Anna, are o miza personala in aceasta batalie, intrucat unchiul sau ii omorase tatal.







loading...




  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.