Tammy (2014)

Tammy are parte de cea mai proasta zi din viata. In dimineata in care se indrepta linistita spre locul de munca a lovit cu masina un cerb, ceea ce a...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/tammy-2014/' addthis:title='Tammy (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Tammy are parte de cea mai proasta zi din viata. In dimineata in care se indrepta linistita spre locul de munca a lovit cu masina un cerb, ceea ce a facut-o sa intarzie la munca. Din cauza ca a intarziat, Tammy a fost concediata. Ajunsa acasa, Tammy isi gaseste sotul la masa cu o vecina. Hotarata sa paraseasca acest oras pe care il uraste din tot sufletul, Tammy decide sa mearga la Cascada Niagara impreuna cu bunica sa Pearl. Bunica sa are mari probleme cu alcoolul. Tammy este nevoita sa o urmareasca pas cu pas mai ales cand aceasta intalneste un barbat din cauza caruia ajunge la inchisoare.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.